Custom content

Link List 3

Link List 4

Link List 1

Τετάρτη, Ιουνίου 28, 2006

Χωρίς Τιτλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Σήμερα το πρωί άκουσα μια είδηση για ένα τετράχρονο παιδάκι που η μητέρα του και ο γκόμενος της(? πατέρας του?) το κακοποίησαν.

Το παιδάκι βρίσκεται σε νοσοκομείο, η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη και οι γιατροί λένε ότι κάνουν ότι είναι δυνατό αλλά μάλλον δεν είναι και πολλά δυνατό να γίνουν.

Η μητέρα του είπε στο νοσοκομείο ότι το μικρό έπεσε.
Έπεσε. Αυτό είναι αλήθεια. Αλλά δεν έπεσε από τη σκάλα όπως γίνεται με όλα τα παιδάκια κάποια στιγμή. Έπεσε απλά στα λάθος χέρια.

Προφανώς κανένας από τη γειτονιά δεν μπήκε στο κόπο να δώσει σημασία σε ένα τετράχρονο παιδάκι που ούρλιαζε εδώ και καιρό, μια που οι γιατροί ανακάλυψαν ότι έχει κακοποιηθεί πολλές φορές.

Πληροφοριακά ένα μικρό παιδάκι παράγει ήχο πολλών περισσότερων ντεσιμπέλ από ότι ένα κομπρεσέρ. Πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να μην το ακούς και ακόμα μεγαλύτερος αν δεν κάνεις κάτι για αυτό.

Πριν λίγες μέρες μια άλλη είδηση έλεγε για τα παιδάκια που περιμένουν για υιοθεσία. Περιμένουν καιρό μέχρι να βρεθεί μια σωστή οικογένεια. Κάποιος που είχε bar άλλαξε δουλειά γιατί ‘όταν δουλεύεις νύχτα δεν είσαι καλός πατέρας’.


Δεν είναι εύκολο να υιοθετήσεις παιδί, πρέπει να πληρείς όλες τις προϋποθέσεις.
Ενώ το να κάνεις ένα και μετά να το στέλνεις στο νοσοκομείο ετοιμοθάνατο δεν προϋποθέτει ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :