Custom content

Link List 3

Link List 4

Link List 1

Τετάρτη, Οκτωβρίου 04, 2006

Visa – phone!!!

6 σχόλια :
Εντάξει, χρωστάω στις τράπεζες όπως άλλωστε κάθε έλληνας που σέβεται τον εαυτό του. (Χρωστάω και της Μιχαλούς, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης)

Το ξέρω ότι κάθε φορά που βαράει το τηλέφωνο και βλέπω απόκρυψη είναι τράπεζα(ή η πεθερά μου, αλλά αυτά τα δύο δεν έχουν διαφορά) και δεν το σηκώνω.

Ειδικά όταν αυτό συμβαίνει το πρωί,είναι τράπεζα 100%…Καμιά φορά δε, παίρνουν πααααρα πολύ πρωί.Τότε το σηκώνω για να τους βρίσω που με ξύπνησαν. Έτσι για να νομίζω ότι έχω το πάνω χέρι.

Τώρα πια όμως τα ωράρια τους έχουν αλλάξει. Εκεί που έλεγες ότι μέχρι τις 3, άντε το πολύ μέχρι τις 5 θα ‘χτυπήσει’ η τράπεζα, τώρα πια άστα να πάνε…

8 το βράδυ?
Γιατί?
But Why?
E?

Σπίτι δεν έχετε?
Οικογένεια?
Η σύζυγος μήπως έχει γκόμενο?
Έτσι κλείνουν τα σπίτια…
Τόσες ώρες στη δουλειά. Αμάν πια…

Άσε με τον άνθρωπο να χαλαρώσω κομματάκι…..
Τι πράγμα κι’αυτό! Τράπεζα after???????

6 σχόλια :

Almost Famous είπε...

οι τράπεζες δεν ξεκουράζονται ποτέ! είναι πανταχού παρούσες για να σου ρουφήξουν το αίμα!

proserpina είπε...

Δεν ξέρω πως τα αντιμετωπίζεις εσύ αυτά, εγώ πάντως άμα ακούω τίποτα "τράπεζα", "καινούργια πιστωτική", "νεο πρόγραμμα τηλεφωνικής εταιρίας" κλπ παίρνω ύφος στρουμφακίου και αρχίζω "ααχ ξέρετε, δεν είναι εδώ οι γονείς μου, μήπως θέλετε να πάρετε κάποια άλλη στιγμή;"

Ανώνυμος είπε...

Εγώ βάζω ξενική προφορά και κάνω την Φιλιππινέζα: εγκώ ντεν ξέρει, κύριος κυρία λείπει, αργήσει γυρίσει, τέλετε να πάρει μύνημα?

Πιάνει πάντα!!

The Live To Bake Team είπε...

Dear Almost:
Βλέπω τα ίδια και εσυ ε?

Dear Prosperina:
Δεν έχω πρόβλημα με τις καινούργιες κάρτες. Με τις παλιές έχω κάτι 'ακάλυπτα'

Dear Anonymous:
Απο αύριο Corason θα γίνομαι κάθε φορά που θα βλέπω απόκρυψη. Δεν θα πιάσει αλλά τουλάχιστον θα γελάμε...

Ανώνυμος είπε...

Ακου και αυτό: Τηλεφώνημα απο τράπεζα στις 21:15 από αγενέστατη τηλεφωνήτρια η οποία στην λέει γιατί δεν πλήρωσες στην ώρα σου και όταν της λές οτι δεν έχεις χρόνο ούτε διαθεση για σχόλια και της το κλείνεις σε ξαναπαίρνει στο καπάκι και στην λέει για τους τρόπούς σου!!!! Ενδιαφέρον, τώρα και μαθήματα savoir vivre και μάλιστα τσάμπα!!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή τελικά αυτοί που χρωστάνε είναι πολλοί και αυξάνουν όσο πάει... τα εν λόγω τμήματα δουλεύουν 24ωρο!!! Άρα δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος!

μάρνι