Custom content

Link List 3

Link List 4

Link List 1

Τετάρτη, Νοεμβρίου 01, 2006

Γράμμα στην Τράπεζα!

3 σχόλια :
Αγαπητή κυρία τράπεζα.

Καλησπέρα σας και καλό μας μήνα. Είστε καλά?
Καλά θα είστε μάλλον. Και εγώ καλά είμαι αλλά θέλω να κάνω μια καταγγελία.

Το προηγούμενο Σάββατο πήγα σε ένα ATM σας για να σηκώσω τα τελευταία μου χρήματα (by the way δούλευε κανονικά!!!). Είδα λοιπόν ότι είχα μέσα 149€. Δοκίμασα να πάρω 150. Η τεχνολογία μου είπε ότι το ποσό που ζητάω είναι μεγαλύτερο από το ποσό που βρίσκεται
στον λογαριασμό (έεελα). Δοκίμασα 140. Μου είπε ότι δεν είναι αποδεκτό ποσό!!! Μόνο πενηντάρικα είχατε βάλει? Μάλλον. Μου είπατε να δοκιμάσω 50, 100, 150. Με δουλεύετε?

Πήγα σε άλλο ATM οπού ένας κύριος Δίας ήθελε το κάτι τις του!!!Μαζί με αυτόν το κύριο τον έχω το λογαριασμό μου τελικά. Κάθε μήνα του κόβω μισθό να μη χέσω…

Χθες το βράδυ είδα ότι μπήκαν τα μιστά και είπα να τα σηκώσω όλα(για να τα μοιράσω σε άλλες φίλες σας). Το ποσό, μου το δώσατε σε 100ρικα!!! Αν ο περιπτεράς με σκυλοβρίσει που θα πάω να πάρω τσιχλίτσες και θα του δώσω την κατοσταρούμπα, μαζί θα τα ακούσουμε? Οοοχι!!!

Αγαπητή κυρία τράπεζα τα 20ρικα τα ξεύρετε? Το ξέρω ότι το κάνετε για το καλό μου. Γιατί δεν μπορώ να τα χαλάσω έτσι όπως μου τα δίνετε.

Φιλία πολλά
Εγώ ο Grinias!


Υ.Γ. Αν δείτε στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, κάποιον που μούντζωνε το ΑΤΜ, εγώ είμαι!

3 σχόλια :

Almost Famous είπε...

Πέστα Χρυσόστομε!!

proserpina είπε...

grinia, πάλι καλά να λες, που δεν ζεις στη Γερμανία. Για φαντάσου να έπαιρνες τα 20ρικα, 50ρικα, 100ρικά και πριν προλάβεις να τα κάνεις τσίχλες να εξαφανιστούν! Καλά, απίστευτη ιστορία...τη διάβαζα σήμερα στη metro και τη city press και δεν το πίστευα!

The Live To Bake Team είπε...

Dear Almost Famous:
Και που τα λέω? Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.
Χθες πάλι τα ίδια.

Dear Prosperina:
Καλό και αυτό. Α πα πα!!!!!