Custom content

Link List 3

Link List 4

Link List 1

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 05, 2006

Time goes by…

1 σχόλιο :

Παρίσι 27/8/2006. Palais de Bercy. Madonna live !!!
Ωραία εμπειρία. Τέλεια συναυλία, τρελά κέφια και τρελή κούραση αλλά χαλάλι της.

12 το μεσημέρι φτάσαμε στο στάδιο. Μια ουρά γύρω στο χιλιόμετρο, ίσως και λίγο μεγαλύτερη. Κάποιοι είχαν πάει εκεί από το προηγούμενο βράδυ και είχαν στήσει σκηνές. Αλλά έτσι είναι. Αν δεν βρέξεις κώλο δεν τρως ψάρι!!!

Είχαμε πάρει μαζί μας στρώματα και ισοθερμική τσάντα με νερά και άλλα απαραίτητα. Πιάσαμε θέση στην ουρά, στρώσαμε το κώλο μας κάτω και περιμέναμε. Περιμέναμε χαλαροί μέχρι που ένας ΜΑΛΑΚΑΣ σηκώθηκε απότομα, οι υπόλοιποι μαλάκες νόμιζαν ότι ανοίγουν οι πόρτες και γίναμε και εμείς μαλάκες και τρέξαμε να παστωθούμε στο όρθιο….

15:30 μέχρι τις 19:40 όρθιοι, με όλες τις ‘τρελλές’ του Παρισιού και τις υπόλοιπες που ήρθαν εισαγόμενες, πίσω μου να ουρλιάζουν στο αυτί μου.

Σιγά μαντάμ θα σας φύγει πόντος!!!

19:40 οι πόρτες ανοίγουν. Το σπρώξιμο είναι απίστευτο!

Εκείνη τη δύσκολη την ώρα δύο τύποι άνετοι και ωραίοι με αέρα Brad Pitt, φτάνουν, πλησιάζουν εμάς που ήμασταν στο τσακ να μπούμε και στήνονται στην ουρά(στο μπροστά μέρος της).

‘Ποπό ρε μαλάκα από τι ώρα λες να ήρθαν αυτοί οι μαλάκες εδώ?’

Αυτό ελληνικά είναι αν δεν με απατά η μνήμη μου…

Από το πρωί ήρθαμε οι μαλάκες και κάνουμε υπομονή να μπείτε εσείς πρώτοι ρε πατριώτες γιατί η Madonna είχε φαγούρα. Αν δεν μπούνε πρώτα τα παιδιά, είπε, δεν θα ξεκινήσει!

Ζήτω τα Αθάνατα Ελληνικά Λαμόγια!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Aχαχαχαχα...έλιωσα......ρε τα κωλόπαιδα τους Ελληνες....χαχαχαχα!!!!
Πάντος οι συγκεκριμένοι "κυριοι" στην Ιταλία θα τρώγανε γερό λιντσάρισμα!!!Εκει οι " τρελες " δεν άφηναν μύγα να περάσει (μα γλυκιά μου 8α τα κάνω πάνω μου...) "ΝΟ WAY"!!!!


ηθικό δίδαγμα ----> ποτε μα ποτε δεν σηκωνόμαστε οταν ακουμε την κλασσικο "μαλάκα" μα φωνάζει παπαριές.Δυσητχως υπαρχει παντού!Αλλα αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις.